Avokadopasta

AINEKSET
- 2 valkosipulinkynttä
- 4-5 kypsää avokadoa
- 1 chili
- 1 lime
- tuoretta basilikaa
- suolaa ja mustapippuria
- laadukasta spaghettia tai linguine pastaa
- halutessasi parmesaania
VALMISTUS
Laita runsaasti vettä kiehumaan isoon kattilaan ja lisää muutama ruokalusikallinen suolaa veteen. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
Muussaa kulhossa kypsät avokadot ja lisää joukkoon silputtu chili ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Purista seokseen 1 limen mehu, lisää suolaa ja pippuria.
Kun pasta on al dente, ota 1-2 dl keitinvettä talteen ja kaada loput vedet pois. Sekoita kaikki keskenään ja lisää keitinvettä joukkoon sen verran, että pasta ei ole kuivaa vaan koostumus kermainen.
Viimeistele annokset tuoreella basilikalla ja halutessasi parmesaanilla.