
AINEKSET
(n. 6-8 pientä lettua)
- 1 kypsä banaani
- 1 kananmuna
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 2 rkl rahkajugurttia
- n. 0,5dl vehnäjauhoja
- esim. kanelia, kaardemummaa, kaakaojauhetta
VALMISTUS
Muussaa banaani kulhossa. Sekoita joukkoon kananmunat ja vatkaa munien rakenne rikki. Lisää rahkajugurtti, vehnäjauhot sekä leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi suht löysäksi taikinaksi.
Taikinaa voi halutessaan maustaa esim. kanelilla, kaardemummalla tai kaakaojauheella.
Paista letut rypsiöljyssä tai voissa pannulla tarpeeksi miedolla lämmöllä muutama minuutti per puoli. (n. 1rkl taikinaa = 1 lettu).
Lettujen kylkeen sopii kivasti esim kreikkalainen jugurtti ja marjat.