Kasvis-pinaatti lasagne

AINEKSET
- 1 pkt lasagnelevyjä
- 1 punasipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- 1 kesäkurpitsa
- 1 munakoiso
- 1 paprika
- 1 pussi tuoretta pinaattia
- 2 tlk Mutti tomaattimurskaa
- 1 prk kaurakermaa
- 1-2 palloa mozzarellaa
- parmesaania
- tuoretta basilikaa
- tomaattipyrettä, suolaa, mustapippuria, sokeria
VALMISTUS
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Aloita pilkkomalla sipuli, valkosipuli ja chili. Kuutioi kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika pieneksi. Kuullota kaikki pannussa oliiviöljyssä.
Lisää pannuun n. 1rkl tomaattipyrettä ja kun kasvikset ovat hieman pehmenneet, lisää joukkoon tomaattimurskat. Mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja ripauksella sokeria. Lisää vielä joukkoon kaurakerma. Anna kastikkeen hautua hetki.
Kerrosta vuokaan ensin kastiketta, sitten lasagnelevyjä, kastiketta, mozzarellasta revittyjä paloja ja tuoretta pinaattia. Jätä päällimmäiseksi kastikekerros, ja kuorruta vielä parmesaanilla. Paista uunissa noin 50 min.
Viimeistele annos tuoreella basilikalla (ja ehkä vielä parmesaanilla).