Kasvisbolognese

AINEKSET
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 1 chili
- 3 varsisellerin vartta
- 2 porkkanaa
- 1 paprika
- muutama lehti lehtikaalia
- n. 2 dl soijarouhetta
- tomaattipyrettä
- tomaattimurskaa
- kasvisliemikuutio
- suolaa, mustapippuria, balsamicoa, kanelia ja ripaus sokeria
- pastaa, esim pappardelle tai spaghetti.
VALMISTUS
Silppua pieneksi valkosipuli, sipuli, chili, ja kaikki kasvikset. Kuullota pannussa. Lisää tomaattipyre ja soijarouhe. Kumoa pannuun tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja kaada vesi kastikkeeseen. Mausta soijarouhe kasvisliemikuutiolla, suolalla ja mustapippurilla. Lorauta kastikkeeseen hieman balsamicoa, sekä ripaus kanelia ja sokeria. Kaneli toimii kivasti hieman tulisessa tomaattikastikkeessa.
Jätä kastike porisemaan ja keitä sillä välin pasta. Viimeistele annos halutessasi tuoreella basilikalla.