Kermainen herkkusienipasta

AINEKSET
- 1 rasia herkkusieniä
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- n. 150g tuoretta pinaattia tai 1 pussi pakastepinaattia
- 1 kaurakerma
- tuoretta basilikaa ja lehtipersiljaa
- halutessasi parmesaania
- pastaa, esim pappardelle
VALMISTUS
Pilko sienet sopivan kokoisiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä. Hienonna sipulit ja lisää ne mukaan pannuun sienien sekaan, kun sienistä on haihtunut suurin osa nesteistä. Paista vielä hetki ja lisää sitten mukaan pakastepinaatti. Kun pinaatti on hieman sulanut, lisää kaurakerma. (Jos käytät tuoretta pinaattia, voit lisätä sen hienonnettuna sekaan lopuksi. )
Keitä pasta ohjeen mukaan.
Mausta kastike suolalla ja pippurilla, silppua sekaan vielä tuoretta basilikaa ja lehtipersiljaa. Sekoita kastike pastan kanssa ja viimeistele annos halutessasi parmesaanilla ja lorauksella hyvää oliiviöljyä.