Irmaisterin keittiössä

Kolmen juuston piirakka

Kolmen juuston piirakka

AINEKSET

  • valmis tai itse tehty piirakkapohja
  • n.1 dl goudajuustoraastetta
  • n. 1-2dl mozzarellajuustoa
  • 1 kaurakerma
  • 2 kananmunaa
  • 1 tomaatti
  • pestoa
  • parmesaania

VALMISTUS

Jos käytät valmista piirakkapohjaa pakkasesta, ota taikina sulamaan hyvissä ajoin ja taputtele vuokaan niin että piirakalle muodostuu korkeammat reunat. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Valmista täyte raastamalla ensin goudajuusto ja mozzarella. Sekoita keskenään juustot, kerma, sekä kananmunat. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada täyte piirakkavuokaan. Viipaloi piirakan päälle tomaattisiivuja ja lusikoi pestoa muutamaan kohtaan piirakan pinnalle. Viimeistele raastetulla parmesaanilla.

Paista piirakkaa uunissa keskitasolla 40-50min, kunnes pinta näyttää kauniin ruskealta.