Irmaisterin keittiössä

Paahdettu paprikapasta

Paahdettu paprikapasta

AINEKSET

  • 2 paprikaa
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punasipuli
  • 1 chili
  • pari kourallista kirsikkatomaatteja
  • 1 prk kaurakermaa
  • pari kourallista tuoretta pinaattia
  • n. 350g pastaa, esim penne tai rigatoni
  • oliiviöljyä, suolaa, pippuria
  • halutessasi parmesaania

VALMISTUS

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pilko paprika, valkosipuli, punasipuli sekä chili ronskeiksi paloiksi ja heitä uunipellille. Pirskottele päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa n. 30 min.

Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kun paprikat ja muut ovat paahtuneet ja saaneet vähän väriä pintaan, heitä pelliltä tullut tavara blenderiin tai soseuta sauvasekoittimella. Kaada soseutettu kastike pannulle ja kaada sekaan myös kaurakerma.

Yhdistä pasta ja kastike pannulla, lisää halutessasi vielä tuoretta pinaattia tai papuja, jos haluat lisätä pastaan proteiinia.

Viimeistele annos halutessasi raastetulla parmesaanilla.