Paahdettu tomaattipasta

AINEKSET
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 chili
- 2 rasiallista kirsikkatomaatteja
- linguine pastaa
- suolaa ja mustapippuria
- hunajaa
- tuoretta basilikaa, mustia oliiveja
- Halutessasi 1 pallo mozzarellaa ja parmesaania
VALMISTUS
Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.
Halkaise kirsikkatomaatit, pilko chili ja valkosipulinkynnet ja heitä uunipellille tai uunivuokaan. Pirskottele päälle hyvää oliiviöljyä, vähän juoksevaa hunajaa, sekä suolaa ja pippuria. Laita uuniin ja anna paahtua kunnes tomaatit ovat mukavan ryppyisiä ja paahtuneita.
Keitä sillä välin pasta suolaisessa vedessä keitto-ohjeen mukaan.
Sekoita lopuksi pasta ja uunista tulleet tomaatit keskenään, lisää sekaan hieman pastan keitinvettä. Viimeistele tuoreella basilikalla ja mustilla oliiveilla.
Halutessasi voit lisätä annokseen vielä revittyä mozzarellaa ja raastettua parmesania.