Punajuuri-lasagne

AINEKSET
- 1 pkt lasagnelevyjä
- 1 punasipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 tlk Mutti tomaattimurskaa
- 1 tlk kaurakermaa (Planti)
- 2-3 punajuurta
- 1 pkt vuohenjuustoa
- parmesaania
- hunajaa, suolaa ja mustapippuria
- tuoretta basilikaa & creme fraichea
VALMISTUS
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen, ja punajuuret kattilaan kiehumaan.
Tee sillä välin tomaattikastike. Kuullota sipuli ja valkosipuli, lisää sekaan sen jälkeen tomaattimurska ja hieman vettä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja hunajalla. Lisää sekaan kaurakerma ja anna porista miedolla lämmöllä.
Kun punajuuret ovat kypsyneet, jäähdytä, kuori ja viipaloi ne valmiiksi.
Kerrosta vuokaan lasagnelevyjä, tomaattikastiketta, punajuuria ja vuohenjuustoa. Jätä päällimmäiseksi kastikekerros, ja kuorruta vielä parmesaanilla. Paista uunissa noin 40-50 min.
Viimeistele annos tuoreella basilikalla ja creme fraichella.