Tofu-kukkakaali limonello

AINEKSET
- sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 kukkakaali
- 1 pala tofua
- oliiviöljyä
- 1 tl hunajaa
- pari tl kurkumaa
- pari rkl soijakastiketta
- 1 sitruuna
- n.300g turkkilaista jugurttia
- mustapippuria,suolaa
- korianteria
- parmesaania
- laadukasta nauhapastaa, esim linguine tai pappardelle
VALMISTUS
Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja keitä pasta runsaasti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sillä välin hienonna sipulit ja kukkakaali. Paista sipuleita ja kukkakaalia pannussa hetki. Lisää kuutioitu tofu ja paista kunnes se saa vähän paistopintaa. Kun kukkakaalit ovat myös pehmennet, tee pannun pohjalle kolo johon lorautat öljyä, lisää kurkuma ja vähän hunajaa. Sekoita ja lisää sitruunamehua ja tarvittaessa tilkka vettä. Ota pannu pois liedeltä ja sekoita turkkilainen jugurtti sekaan. Viimeistele suolalla, mustapippurilla, raastetulla sitruunankuorella ja korianterilla. Sekoita pastan kanssa ja tarjoile parmesaanin kera.